Over Veiligheidslieden

Veiligheidslieden is Sinds 1 april 2019 opgericht door Patrick Wouters. Na jaren voor diverse opdrachtgevers gewerkt te hebben was het tijd om de vleugels uit te slaan.

Tijd om meer impact binnen een kortere tijd bij meer werkgevers te creëren.

Dat is wat Veiligheidslieden doen. Impact creëren door het veiligheidsbeleid naar een hoger niveau te tillen, organiseren wat gewenst is op een project en ondersteuning te bieden bij elk veiligheidsvraagstuk.

Onze Veiligheidslieden beslaan het hele spectrum van veiligheid, kwaliteit, milieu en welzijn. Wij hebben Veiligheidslieden die IVK, HVK en MVK opgeleid zijn, maar wij kunnen ook helpen met R-DLP, BHV en Brandwachten.

Kunnen wij jou niet van dienst zijn? Dan doen we in ieder geval onze uiterste best je door te verwijzen naar de juiste partij.

Persoonlijke noot

Ik ben in 2019 Veiligheidslieden begonnen omdat ik altijd al eens de overstap wilde maken naar het zelfstandige domein. Die keuze en kans kreeg ik in 2018 en heeft tot het starten van Veiligheidslieden in 2019 geleid. Ik ben begonnen met als freelance veiligheidskundige en arbeidshygiënist en daarnaast als werkplekadviseur voor kantoor en thuis (Sentii, www.sentii.nl).

Het werk als veiligheidskundige verliep dermate goed dat er steeds meer opdrachten binnen kwamen. Daarop heb ik besloten begin 2020 al te starten met het inlenen van andere professionals. Nu medio 2020 is het netwerk van Veiligheidslieden zo snel gegroeid dat we elk vraagstuk aan kunnen. Dat is fantastisch om te zien en te ervaren.

Met Veiligheidslieden hoop ik de flexibele schil te kunnen zijn voor steeds meer opdrachtgevers.

Ik weet zeker dat geen enkele opdrachtgever ontevreden uit de bus zal komen en terugkeert bij een volgende opdracht. Waarom? Wij zijn praktisch, hands-on en leveren de beste service die in ons kunnen ligt.

Dat beloof ik.

Bedankt voor het bezoeken van de website van Veiligheidslieden en mocht ik of één van mijn Veiligheidslieden in de toekomst wat voor jou kunnen betekenen? Wij kijken er nu al naar uit.

Met een vriendelijke groet,

Patrick Wouters
Eigenaar Veiligheidslieden

Vakmanschap in Veiligheid